Opleiding overheidsopdrachten voor aankopers - ondernemers - KMO's

21 maart 2024

Beste ondernemers en aankopers

Bent u geïnteresseerd in het verwerven van overheidsopdrachten, maar weet u niet goed waar te beginnen? Of bent u een ervaren professional die zich volledig wil verdiepen in de complexe wereld van overheidsopdrachten? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Tender Portal nodigt u graag uit om deel te nemen aan onze (basis)opleiding (deelname aan) overheidsopdrachten. Deze opleiding is speciaal ontworpen om u vertrouwd te maken met de plaatsing van overheidsopdrachten en om u praktische handvatten te bieden voor het navigeren door de regelgeving.

Het hoofddoel is om de regelgeving rond overheidsopdrachten volledig te begrijpen, zodat u met vertrouwen en kennis van zaken aan de slag kunt gaan. Of u nu nieuw bent in het vakgebied of een doorgewinterde professional, deze opleiding zal u helpen om de basisprincipes te begrijpen en praktisch aan de slag te kunnen met de regels.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het proces van overheidsopdrachten. Of u nu aankoper bent bij een overheidsinstantie of een ondernemer die graag zaken wil doen met de overheid, deze opleiding is voor u. Zelfs als u al enige ervaring heeft, kan het nooit kwaad om uw kennis bij te spijkeren en de wetgeving ten volle te begrijpen.

We zullen verschillende aspecten behandelen, waaronder het wettelijk kader, de basisprincipes, en het stappenplan van een overheidsopdracht. We zullen ook dieper ingaan op onderwerpen zoals marktverkenning, voorbereidende stappen, structureren van opdrachten en verschillende aanbestedingsprocedures. Daarnaast zullen we ook de selectiecriteria, gunningscriteria, en de procedure voor het sluiten van een overeenkomst bespreken.

Kortom, deze opleiding biedt een uitgebreid overzicht van alles wat u moet weten om succesvol deel te nemen aan het proces van overheidsopdrachten. Dus waar wacht u nog op? Schrijf u vandaag nog in en vergroot uw kennis en vaardigheden op dit cruciale gebied.

Houd uw mailbox in de gaten, want de exacte datum van de opleiding zal binnenkort worden gecommuniceerd aan alle geïnteresseerde firma's en besturen die een e-mail hebben gestuurd naar info@tenderportal.be

We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten

Het team van Tender Portal