Welkom Senne!

1 mei 2024

We zijn verheugd om Senne te verwelkomen als onze allereerste medewerker in de rol van consultant overheidsopdrachten en supply chain.

Senne's persoonlijkheid wordt gekenmerkt door een mentaliteit gericht op optimalisatie, wat heeft geleid tot een grote belangstelling voor supply chain en overheidsopdrachten. Deze eigenschap, gecombineerd met zijn motivatie en leergierigheid, stellen hem in staat om snel te leren en resultaten te leveren bij verschillende opdrachten, zowel individueel als in teamverband. Zijn achtergrond en vaardigheden maken hem een ​​perfecte aanvulling op ons groeiende bedrijf en waardoor hij een onschatbare bijdrage kan leveren aan onze missie om de beste diensten en oplossingen aan onze klanten te bieden. Naast zijn rol als consultant zal Senne ook een cruciale rol spelen in de verdere ontwikkeling van onze onderneming. Als aanspreekpunt voor klanten en als projectmanager zal hij zorgen voor een naadloze uitvoering van projecten en een hoog niveau van klanttevredenheid.

Het aantrekken van Senne markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Tender Portal. Zijn toetreding tot ons team versterkt niet alleen onze capaciteiten, maar bevestigt ook onze toewijding om de beste talenten aan te trekken om onze groei te ondersteunen.

We zijn ervan overtuigd dat Senne's passie, toewijding en expertise onze klanten ten goede zullen komen en ons bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

We kijken ernaar uit om samen met Senne aan opwindende projecten te werken en onze positie in de markt van overheidsopdrachten verder te versterken.

Dus nogmaals welkom Senne De Scheemaecker bij Tender Portal en veel succes in de uitvoering van uw nieuwe rol!